CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Torrelletes
Portada > Actualitat > Notícies > Obertes les inscripcions per participar en el 4t Mercat d’Intercanvi i Segona Mà

Obertes les inscripcions per participar en el 4t Mercat d’Intercanvi i Segona Mà

25/10/2018

El pròxim dissabte 10 de novembre, Torrelles s’omplirà de propostes per fomentar la cultura de l’intercanvi i la reducció dels residus

En el marc de la Festa Major de Sant Martí i la Setmana Europea de Prevenció de Residus, el pròxim dissabte 10 de novembre, a la plaça de l’Ajuntament, s’organitzarà una nova edició del Mercat d’Intercanvi i Segona Mà. Per quart any consecutiu, l’Ajuntament de Torrelles, amb la col·laboració de l’Associació de Dones Pla de les Bruixes, impulsarà aquesta trobada on l’eix central és potenciar la reutilització dels productes i evitar així la generació de nous residus. 

El 4t Mercat d’Intercanvi i Segona Mà de Torrelles de Llobregat començarà a les 10.30 hores i s’allargarà fins a les 14 hores. Les inscripcions per participar-hi ja estan obertes i poden demanar una paradeta particulars, entitats i associacions. L’únic requisit és vendre productes de segona mà, que no siguin perillosos per a la salut de les persones ni pel medi ambient. No es poden vendre animals, aliments o restes d’estoc. 

La inscripció és gratuïta i, a més, l’Ajuntament posarà a disposició de les persones participants les taules i cadires necessàries. Les persones interessades poden inscriure’s enviant un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: General
4t Mercat d’Intercanvi i Segona Mà

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 21/05/2019 a les 09:16h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona