CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_abella
Portada > Actualitat > Notícies > La Biblioteca Municipal Pompeu Fabra estrena nova pàgina web

La Biblioteca Municipal Pompeu Fabra estrena nova pàgina web

31/10/2018

L’equipament presenta un web renovat amb molta informació sobre les activitats i els tallers impartits a les seves instal·lacions

La Biblioteca Municipal Pompeu Fabra ha estrenat la seva nova pàgina web. El portal compta amb informació molt completa i actualitzada sobre activitats, tallers, exposicions, clubs de lectura i clubs de conversa. Així mateix, conté una agenda, on les persones interessades poden consultar els esdeveniments que es programen contínuament a les seves instal·lacions. També, el nou web contempla un apartat amb propostes exclusivament pensades per als infants i un altre espai destinat al jovent.

Com a novetat, el web preveu una zona on ofereix la possibilitat de comprar documents (llibres, música o pel·lícules) donats de baixa de la biblioteca. Els diners obtinguts de la venda d’aquest material s’utilitzaran per comprar nous documents.

La nova pàgina web aposta així per renovar la imatge de la biblioteca i millorar la comunicació amb les persones usuàries. El director de l’equipament municipal, Toni Pérez, ha estat qui ha programat, dissenyat i impulsat el nou web des de zero.

Arxivat a: General
Biblioteca Municipal Pompeu Fabra
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/04/2019 a les 09:47h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona