CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble
Portada > Actualitat > Notícies > L’ADF tanca la temporada d’estiu amb més de 70 intervencions

L’ADF tanca la temporada d’estiu amb més de 70 intervencions

02/11/2018

L’associació, formada per persones voluntàries, ha realitzat aquests mesos diferents accions de prevenció i ha col·laborat en situacions d’emergència

L’Associació de Voluntaris Forestals de Torrelles de Llobregat ha portat a terme durant aquests darrers mesos més d’una setantena d’intervencions per donar suport en l’extinció d’incendis o ajudar en situacions d’emergència, com caigudes d’arbres o recerca de persones desaparegudes.

Aquest 2018, la campanya d’estiu ha estat marcada per les abundants pluges de la primavera i per unes temperatures no massa elevades, que han fet que aquest hagi estat l’estiu amb menys incendis forestals dels darrers anys. Tot i això, l’ADF de Torrelles ha col·laborat en l’extinció de 14 incendis produïts al Baix Llobregat, cap, però, al terme municipal torrellenc.

Actualment, l’ADF de Torrelles, una secció de l’ADF Puig Vicenç, està formada per 15 persones voluntàries, que, més enllà de la campanya d’estiu, treballen i participen durant tot l’any en diferents iniciatives, com les accions preventives motivades per causes climatològiques i els dispositius especials que es preparen per a dates senyalades. Des de l’ADF torrellenca, també es duen a terme accions de sensibilització amb infants, com les activitats que es prepararen per a la Festa Major o la visita als nens i nenes del casal d’estiu del municipi.

Així mateix, l’ADF ha posat en marxa recentment un projecte de recuperació de cabanes de pastors de pedra seca amb l’objectiu de preservar el patrimoni històric del municipi. Enguany, han començat els treballs a la barraca de Can Nicolau. No obstant això i de cara a l’any vinent, l’entitat vol continuar amb el projecte i desenvolupar-ne altres com la neteja del perímetre i accés als dipòsits de Can Valent i Can Coll. De la mateixa manera, es vol ampliar la formació que s’ofereix a les persones voluntàries i destinar més recursos a l’adequació del nou centre d’emergències, ubicat al carrer Dolça de Provença, a les noves instal·lacions de la Policia Local.

Arxivat a: General
ADF de Torrelles
ADF de Torrelles
ADF de Torrelles
ADF de Torrelles
ADF de Torrelles
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/05/2019 a les 09:16h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona