CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Torrelletes
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament defensa la llibertat d’expressió als espais públics

L’Ajuntament defensa la llibertat d’expressió als espais públics

06/11/2018

El consistori mostra el seu suport a qualsevol persona o organització per tal que pugui expressar-se lliurement, sempre que sigui respectuosa amb els altres

L’Ajuntament vol recordar a la ciutadania el seu suport a la llibertat d’expressió de tots i totes en els espais públics del municipi. En aquest sentit, el Ple de l’Ajuntament va aprovar, ara fa unes setmanes, una declaració en defensa de la llibertat d’expressió a l’espai públic de Torrelles, amb l’objectiu de garantir que qualsevol persona o organització pugui expressar-se lliurement, sempre que ho faci amb respecte per la resta de veïns i veïnes i les seves opinions. 

Durant el passat cap de setmana, unes persones encaputxades han tornat a treure la pancarta de defensa de la democràcia i de suport als presos polítics que hi havia penjada al balcó del consistori. Uns mesos enrere, concretament a principis d’agost, es va viure una situació similar, quan es van retirar diferents símbols sobiranistes del municipi, inclosa la mateixa pancarta del balcó consistorial.

Des de l’Ajuntament, es considera que la pancarta és una reivindicació que comparteix la majoria social del poble i alhora denuncia que aquests actes contra la llibertat d’expressió són intolerables i poden ocasionar confrontacions, així com trencar la bona convivència que sempre ha caracteritzat al poble.

Arxivat a: General
Pancarta
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/04/2019 a les 09:47h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona