CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble
Portada > Actualitat > Notícies > Tret de sortida als pressupostos participatius

Tret de sortida als pressupostos participatius

19/11/2018

El dilluns 3 de desembre, a les 20.30 hores, es farà una reunió informativa per presentar el projecte, on la ciutadania decidirà una part de les inversions del pressupost municipal

L’Ajuntament vol potenciar la participació ciutadana i la implicació veïnal en les decisions municipals. Per això, el dilluns 3 de desembre, a les 20.30 hores, la sala d’actes del consistori acollirà una reunió per parlar dels pròxims pressupostos participatius. Mitjançant aquesta iniciativa, l’Ajuntament vol que els torrellencs i les torrellenques participin en la decisió d’on destinar una part de les inversions del pressupost municipal, concretament podran determinar el destí de 70.000 euros.

Prèviament, el pròxim dilluns 26 de novembre, s’obrirà el termini per presentar les propostes i fins al diumenge 16 de desembre, totes les persones que viuen o treballen al poble podran fer suggeriments, de manera individual, en grup o com a entitat, a través d’un formulari en línia o mitjançant una butlleta que rebran als seus domicilis i posteriorment hauran de dipositar en les urnes ubicades a l’Ajuntament, la Biblioteca o l’Ateneu. Cada butlleta física o formulari en línia ha de contenir una única proposta, però es podran omplir tants formularis o butlletes com es vulgui.

Les propostes poden ser sobre qualsevol tema en matèria d’inversió que es consideri necessari per al municipi, com la millora d’equipaments, l’adquisició de mobiliari o la millora d’espais públics. Com a requisits, els suggeriments han de ser inversions d’interès públic, donar resposta a una necessitat concreta i ser competència municipal.

Davant de qualsevol dubte o pregunta, les persones interessades poden escriure un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: General
Pressupostos Participatius
Darrera actualització d’aquest contingut: 14/08/2019 a les 13:17h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona