CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Imatge d'una de les capçaleres
Portada > Actualitat > Notícies > Commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones

Commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones

21/11/2018

L’acte institucional es farà el dissabte 24 de novembre i inclourà una performance i l’actuació del Cor Mirabolà

L’Ajuntament de Torrelles de Llobregat i l’Associació de Dones Pla de les Bruixes organitzen de forma conjunta la commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. Els actes es faran el dissabte 24 de novembre a la Plaça de l’Ajuntament i pretenen sensibilitzar la ciutadania de la importància de lluitar contra qualsevol classe de maltractament.

A partir de les 11 hores, es convida la ciutadania a col·laborar en el muntatge d’una performance amb sabates pintades de color vermell. Aquestes formen part de la campanya que es va posar en marxa durant la Festa Major de Sant Martí amb la intenció de denunciar, recordar i donar suport a les dones que pateixen violència.

A les 12 hores, està previst fer uns minuts de silenci, realitzar algunes lectures i gaudir de la música en directe de l'Espai Musical Tempo i de les cançons del Cor Mirabolà, amb la intenció de recordar les dones que al llarg d’aquest 2018 han perdut la vida a mans de les seves parelles o ex parelles.

Així mateix, des del consistori i l’associació de dones torrellenca, s’anima a tothom a participar el diumenge 25 de novembre en les marxes que s’organitzen a Barcelona i a la comarca. La primera sortirà a les 11.30 hores de plaça Universitat i finalitzarà al passeig de Lluís Companys. A Sant Feliu de Llobregat, s’iniciarà un dels recorreguts de la 6a marxa “El Baix Llobregat contra la violència masclista” que sortirà a les 11 hores de la plaça de la vila d’aquesta localitat. El recorregut finalitzarà al Parc Torreblanca.

Arxivat a: General
Prou Violència Masclista

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 22/07/2019 a les 10:49h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona