Nou cicle de caminades per a la gent gran

Divendres, 23 de novembre de 2018 a les 00:00
La primera passejada per entorns naturals es farà a Centelles el pròxim dimecres 28 de novembre

La setmana vinent s’inaugura el nou cicle de passejades per a la gent gran que organitza la Diputació de Barcelona en col·laboració amb diferents ajuntaments, entre ells, el consistori de Torrelles. Enguany, la primera caminada se celebrarà a Centelles el pròxim dimecres 28 de novembre. El segon itinerari serà el dimecres 13 de febrer de 2019 a Pineda de Mar, la tercera ruta es farà a La Llagosta el dimecres 13 de març i, finalment, Torrelles acollirà la quarta caminada el dimecres 10 d’abril. La cloenda del cicle es preveu fer a mitjans del mes de maig, però encara no s’ha decidit la localització.

Pel que fa a la primera passejada, està previst sortir a les 8.30 hores des del Serralet de Can Coll. La caminada tindrà una durada de 3 hores amb diverses parades. L’itinerari escollit per aquesta passejada és suau i assequible, per tal que tothom qui vulgui pugui participar, especialment les persones a partir de 55 anys. Es recomana portar calçat apropiat per a caminar, protecció pel cap, bastons de marxa nòrdica, paraigües i/o capelina, així com una motxilla petita amb aigua, esmorzar i dinar.

Les persones interessades poden inscriure’s a l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Torrelles o al Casal de la Gent Gran. L’activitat tindrà un cost de 5 euros.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:16