CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Torrelletes
Portada > Actualitat > Notícies > Es realitzaran talls de carretera amb pas alternatiu a la BV-2005

Es realitzaran talls de carretera amb pas alternatiu a la BV-2005

23/11/2018

El pròxim dilluns 26 de novembre s’iniciaran talls de carretera amb pas alternatiu a la zona de les Camanyes per tal d’executar actuacions a la calçada actual

El pròxim dilluns 26 de novembre començaran a produir-se talls de carretera amb pas alternatiu a les obres de millora dels revolts de la BV-2005. El motiu és realitzar diferents actuacions sobre la calçada actual. El pas alternatiu serà regulat per treballadors durant el dia i semaforitzat de nit. L’afectació es preveu que duri unes tres setmanes, depenent de la meteorologia.

L’Ajuntament vol demanar disculpes als veïns i les veïnes per les molèsties que aquests treballs els hi puguin ocasionar i alhora vol recordar que el principal objectiu d'aquesta intervenció de la Diputació de Barcelona és millorar la seguretat viària, augmentar la fluïdesa del trànsit i resoldre els problemes de drenatge existents.

Les intervencions de millora de la BV-2005 preveuen la substitució de les tres corbes circulars existents per dues corbes enllaçades en planta; l’execució d’unes grans bermes d’aclarida entre el traçat projectat de la carretera i el talús de la Riera de Torrelles, i solucionar els problemes de drenatge longitudinal fent cunetes revestides de formigó i instal·lant una nova xarxa de col·lectors i pous.

Arxivat a: General
Obres a la carretera BV-2005
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/02/2020 a les 10:02h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona