CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cirerers
Portada > Actualitat > Notícies > Diverses activitats a Torrelles recaptaran diners amb motiu de La Marató de TV3

Diverses activitats a Torrelles recaptaran diners amb motiu de La Marató de TV3

29/11/2018

La nova edició de la popular campanya solidària posa el focus en el càncer, primera causa de mort entre els homes i segona, entre les dones a Catalunya

Un cop més, Torrelles se suma a La Marató de TV3, que enguany espera batre rècord de donacions amb l’objectiu de destinar els diners recaptats a la lluita contra el càncer. Avui dia, a Catalunya, aquesta malaltia és la primera causa de mort entre els homes i la segona, entre les dones. Tot i que gràcies a la investigació, la supervivència ha augmentat un 7% en els últims 10 anys i la mitjana se situa, actualment, en el 55%.

Per tal de seguir impulsant potents investigacions científiques i obrir noves línies de recerca, aquest 2018, el popular projecte solidari La Marató de TV3 ha posat el focus en el càncer i Torrelles ha decidit col·laborar programant diferents activitats.

La primera proposta arribarà el pròxim dijous 6 de desembre, quan la Unió Esportiva Torrelles celebrarà un torneig prebenjamí, benjamí i aleví de futbol 7 i on participaran equips com el FC Barcelona, el RCD Espanyol o el CF Sabadell. Dos dies després, el dissabte 8 de desembre, la Unió Esportiva Torrelles repetirà experiència i organitzarà un torneig d’infantils de futbol 7, també amb joves esportistes de grans clubs catalans.

Les propostes continuaran el dissabte 15 de desembre amb el Torneig Solidari de Pàdel, que el Club de Tennis Can Coll Torrelles programarà de 9 a 14 hores. L’endemà, el diumenge 16 de desembre, l’AMPA de l’Escola Can Coll i el Centre Excursionista Torrelles impulsaran la popular Caminada de La Marató, una passejada solidària de sis quilòmetres. Com cada any, la ruta començarà a les 10 hores a l’Escola Can Coll on s’hi sumarà l’Esplai Arc de Sant Martí i acabarà a la Plaça de l’Ajuntament amb música, activitats pels més menuts i el tradicional sorteig d’una panera de Nadal organitzat per l’Ajuntament. Per últim, el mateix diumenge 16 de desembre, a les 19 hores, l’Ateneu Torrellenc projectarà la pel·lícula ‘Nueve vidas’.

Arxivat a: General
La Marató 2018
Torneig prebenjamí, benjamí i aleví de futbol 7 - La Marató 2018
Torneig d’infantils de futbol 7 - La Marató 2018
Torneig Solidari de Pàdel - La Marató 2018
Sorteig panera de Nadal - La Marató 2018
Caminada - La Marató 2018
Projecció ‘Nueve vidas’ - La Marató 2018
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/05/2019 a les 16:03h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona