CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_abella
Portada > Actualitat > Notícies > Una vintena d’avis i àvies de Torrelles participen en la primera caminada saludable

Una vintena d’avis i àvies de Torrelles participen en la primera caminada saludable

04/12/2018

El dimecres 28 de novembre es va inaugurar el nou cicle de passejades per a la gent gran a Centelles

El passat dimecres 28 de novembre, una vintena d’avis i àvies torrellenques van gaudir de la primera caminada del nou cicle de passejades per entorns naturals que organitza la Diputació de Barcelona en col·laboració amb diferents consistoris. Centelles va ser el municipi escollit per acollir la ruta inaugural, que va tenir una durada de tres hores amb diverses parades. L’itinerari va ser suau i assequible, i va comptar amb una gran participació ciutadana.

Durant els pròxims mesos, el cicle preveu noves passejades per entorns naturals especialment dissenyades per a persones a partir de 55 anys. El dimecres 13 de febrer es farà la segona caminada saludable a Pineda de Mar. Just un mes després, el dimecres 13 de març s’organitzarà la tercera ruta a La Llagosta. Per últim, Torrelles de Llobregat coordinarà la quarta passejada el dimecres 10 d’abril. La cloenda del cicle es preveu fer a mitjans del mes de maig, però encara no s’ha decidit la localització.

Arxivat a: General
Caminada de la Gent Gran a Centelles
Caminada de la Gent Gran a Centelles
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/07/2019 a les 10:49h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona