CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble
Portada > Actualitat > Notícies > Es presenten els Pressupostos Participatius als torrellencs i les torrellenques

Es presenten els Pressupostos Participatius als torrellencs i les torrellenques

05/12/2018

Una vintena de veïns i veïnes van participar activament en una reunió informativa que es va organitzar per explicar el projecte i resoldre dubtes

El passat dilluns 3 de desembre, es va presentar el projecte dels Pressupostos Participatius a una vintena de torrellencs i torrellenques. A les 20.30 hores, la sala d’actes de l’Ajuntament de Torrelles va acollir una reunió informativa on es va fer una presentació de la iniciativa, es va explicar el funcionament del projecte i de la nova pàgina web, es va fer un repàs del calendari i finalment es va obrir un torn de preguntes. Les persones assistents van participar molt activament en la trobada formulant una gran quantitat de dubtes i preguntes.

Mitjançant els Pressupostos Participatius, l’Ajuntament recorda als veïns i les veïnes que poden decidir on destinar una part de les inversions del pressupost municipal. Fins al diumenge 16 de desembre, totes les persones que viuen o treballen al poble poden fer les seves propostes a través d’un formulari en línia o mitjançant una butlleta física que posteriorment s’ha de dipositar en les urnes ubicades a l’Ajuntament, la Biblioteca o l’Ateneu. Cada butlleta física o formulari en línia ha de contenir una única proposta, però es poden omplir tants formularis o butlletes com es vulgui.

Les propostes poden ser sobre qualsevol tema en matèria d’inversió que es consideri necessari per al municipi, com la millora d’equipaments, l’adquisició de mobiliari o la millora d’espais públics. Com a requisits, els suggeriments han de ser inversions d’interès públic, donar resposta a una necessitat concreta i ser competència municipal.

Davant de qualsevol dubte o pregunta, les persones interessades poden escriure un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: General
Pressupostos Participatius
Pressupostos Participatius
Pressupostos Participatius
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/07/2019 a les 10:49h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona