CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cireres
Portada > Actualitat > Notícies > Els primers actes amb motiu de La Marató de TV3 recapten 1.200 euros

Els primers actes amb motiu de La Marató de TV3 recapten 1.200 euros

13/12/2018

La setmana passada, prop de 3.000 persones van participar en els diferents torneigs de futbol 7 impulsats per la Unió Esportiva Torrelles

La setmana passada, la solidaritat i l’esport es van donar la mà per aconseguir els màxims diners possibles per a la nova edició de La Marató de TV3, que enguany posa el focus en la lluita contra el càncer. La primera proposta va arribar el dijous 6 de desembre, quan la Unió Esportiva Torrelles va celebrar un torneig prebenjamí, benjamí i aleví de futbol 7 i on van participar unes 1.300 persones, entre famílies i esportistes. Dos dies després, el club torrellenc va repetir l’experiència amb un torneig d’infantils de futbol 7, que va aplegar unes 1.500 persones, també entre familiars i joves esportistes de grans clubs catalans.

En total, les primeres propostes solidàries han recaptat 1.200 euros. No obstant això, aquesta setmana, Torrelles ha programat noves activitats per continuar donant suport a La Marató i fomentant la solidaritat al municipi.

El pròxim dissabte 15 de desembre, de 9 a 14 hores, s’organitzarà el Torneig Solidari de Pàdel del Club de Tennis Can Coll Torrelles, que ja compta amb moltes persones inscrites, però on encara resten algunes places lliures. Les persones interessades poden enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

L’endemà, l’AMPA de l’Escola Can Coll i el Centre Excursionista Torrelles impulsaran la popular Caminada de La Marató, una passejada familiar de sis quilòmetres. Com cada any, la ruta començarà a les 10 hores a l’Escola Can Coll on s’hi sumaran els nens i les nenes de l’Esplai Arc de Sant Martí. La caminada acabarà a la Plaça de l’Ajuntament amb música, activitats infantils i el tradicional sorteig d’una panera de Nadal organitzat per l’Ajuntament cap a les 13 hores. Per últim, a les 19 hores, la projecció de la pel·lícula ‘Nueve vidas’ a l’Ateneu posarà el punt final a les propostes solidàries.

Arxivat a: General
La Marató 2018
La Marató 2018
Projecció ‘Nueve vidas’ - La Marató 2018
Torneig Solidari de Pàdel - La Marató 2018
Sorteig panera de Nadal - La Marató 2018
Caminada - La Marató 2018
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/07/2019 a les 10:49h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona