CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble
Portada > Actualitat > Notícies > Els Reis Mags visitaran les llars torrellenques

Els Reis Mags visitaran les llars torrellenques

14/12/2018

El jovent de l’Esplai Arc de Sant Martí s’ofereix per donar un cop de mà a les famílies perquè els més menuts puguin conèixer en persona als tres Reis d’Orient

Un any més, els nois i les noies de l’Esplai Arc de Sant Martí, amb el suport de l’Ajuntament i de la Comissió de la Cavalcada de Reis, volen portar il·lusió i somriures a les llars de Torrelles. El Grup de Blancs de l’Esplai s’ofereix per ajudar a les famílies a convidar a Ses Majestats d’Orient a les seves llars. Tots els detalls i els requisits per conèixer en persona als tres Reis Mags els explicaran en dues trobades amb els veïns i les veïnes. La primera serà el divendres 21 de desembre i la segona, el dimecres 2 de gener. Ambdós dies, el jovent de l’Esplai atendrà les peticions de 17 a 19 hores a l’edifici de l’Esplai, situat al Raval Padró número 7.

Així mateix, les famílies interessades poden contactar amb l’Esplai per resoldre dubtes o fer peticions mitjançant el correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o a través de Whatsapp als telèfons 617 768 652 (Carla), 697 881 487 (Nil) i 603 298 637 (Júlia).

Arxivat a: General
Cavalcada de Reis 2018

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 25/06/2019 a les 09:56h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona