CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_cireres3
Portada > Actualitat > Notícies > Torrelles participa en l’assemblea anual del Consell Consultiu de la Gent Gran

Torrelles participa en l’assemblea anual del Consell Consultiu de la Gent Gran

19/12/2018

A la trobada, hi van assistir la regidora de la Gent Gran Isabel Martínez i els dos representants torrellencs, l’Enric Tort i el Julio Collado

El passat dijous 13 de desembre es va reunir el Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Llobregat per celebrar la seva assemblea anual, on van ser presentats els dos dictàmens de l’any 2018. A l’acte, hi van participar els dos representants de Torrelles, l’Enric Tort i el Julio Collado, i la regidora de la Gent Gran, Isabel Martínez.

Com en anys anteriors, els treballs s’han repartit en dues comissions al voltant de dos temes: el sistema públic de pensions i l’abús dels medicaments. El primer grup s’ha centrat en les pensions, en un any especialment marcat per la forta mobilització social. Així mateix, aquesta comissió ha estat fent un especial seguiment de l’elaboració de la Llei de Gent Gran de Catalunya. El segon grup ha treballat sobre l’abús dels medicaments entre les persones grans i l’excessiva medicalització de la vida quotidiana. El dictamen aborda l’abast d’aquesta problemàtica a Catalunya, aprofundint en quins són els fàrmacs dels quals no s’està fent un bon ús.

Durant la trobada, també es va fer un repàs de la resta de projectes realitzats al llarg del 2018, com les presentacions a diferents municipis, la participació del Baix Llobregat en el Consell de la Gent Gran de Catalunya i el començament d’una col·laboració amb les sindicatures de greuges de la comarca.

 

Arxivat a: General
Consell Consultiu de la Gent Gran
Consell Consultiu de la Gent Gran
Consell Consultiu de la Gent Gran
Consell Consultiu de la Gent Gran
Consell Consultiu de la Gent Gran
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/06/2021 a les 13:30h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona