CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Torrelletes
Portada > Actualitat > Notícies > Arriba el Nadal a Torrelles

Arriba el Nadal a Torrelles

20/12/2018

Les dues pròximes setmanes, el poble s’omplirà d’activitats nadalenques especialment dissenyades per als nens i les nenes del municipi

El pròxim dissabte 22 de desembre, el Nadal aterra amb força a Torrelles de Llobregat. A les 12 hores, es donarà el tret de sortida a les festes nadalenques amb el Tió Gegant a la Plaça de l’Ajuntament. A les 16.30 hores, l’Ateneu acollirà una Actuació de Nadal a càrrec de l’Esplai Arc de Sant Martí. L’endemà, diumenge 23 de desembre, es farà l'encesa oficial de les llums del pessebre de la parròquia. A les 10.30 hores, l'entitat Els Tres Tombs inaugurarà un any més aquesta tradició, que es podrà visitar en horari de missa durant tot el Nadal. Així mateix, a les 18 hores, es celebrarà el Concert de Cant Coral de Nadal a càrrec de la Coral Mirabolà i la Coral Amadeu Vives a l’Ateneu.

El dilluns 24 de desembre començaran els Tallers de Nadal a la recepció de l’Ateneu. Organitzats per l’Ajuntament i l’Esplai, els nens i les nenes passaran grans estones entre jocs i música nadalenca. Els Tallers de Nadal es faran també els dies 27, 28, 29 i 31 de desembre i els dies 2, 3 i 4 de gener, de 17 a 20 hores. El dissabte 29 de desembre, però, l’horari serà matí i tarda. Per participar-hi, no cal inscripció prèvia.

De la mateixa manera, el dilluns 24 de desembre, els infants des de P3 i fins a 6è de Primària podran participar en el Racó de Nadal, una activitat impulsada per l’Esplai Arc de Sant Martí de 9 a 13 hores. La proposta es repetirà també el dia 31 de desembre i els dies 2 i 3 de gener. El preu per dia serà de 12 euros i les inscripcions es podran fer el mateix matí. Per a més informació, es pot enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

El dissabte 29 de desembre, a les 19 hores, els veïns i les veïnes podran gaudir de l’obra de teatre ‘Els Pastorets’ a l’Ateneu. El grup de teatre del Centre Catòlic de Sant Vicenç dels Horts serà l’encarregat de representar l’obra teatral. Un cop finalitzi la funció, els infants podran donar la seva carta plena de desitjos als patges reials. El dilluns 31 de desembre, el poble acomiadarà el 2018 amb la Festa de Cap d’Any al Nou Casal de Joves. A partir de la mitjanit, la música i la diversió farà vibrar al públic.

Per últim i puntals a la seva cita anual, Ses Majestats d’Orient visitaran Torrelles carregats de regals, somriures i sorpreses el dissabte 5 de gener. La Cavalcada de Reis començarà a l’Avinguda Dolça de Provença i finalitzarà a la Plaça de l’Ajuntament. A les 18.30 hores i mentre s’espera l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar, l'Esplai Arc de Sant Martí representarà el conte ‘El fanalet de Torrelles' a la Plaça de l’Ajuntament.

Arxivat a: General
Nadal a Torrelles
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/05/2020 a les 10:24h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona