CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cireres
Portada > Actualitat > Notícies > Centenars de torrellencs i torrellenques reben a Ses Majestats d’Orient

Centenars de torrellencs i torrellenques reben a Ses Majestats d’Orient

10/01/2019

Durant la cavalcada reial, els nens i les nenes van poder saludar als tres Reis d'Orient i fer-los arribar la seva carta plena de desitjos

El passat dissabte 5 de gener, Ses Majestats d’Orient van visitar Torrelles. Fidels a la seva cita anual, els tres Reis d'Orient van recórrer els principals carrers del poble acompanyats de la seva comitiva reial. Un any més, la Cavalcada de Reis va portar somriures, il·lusions i molts regals al municipi. Enguany, centenars de persones van seguir la rua, però, sens dubte, van ser els més menuts els que més van gaudir l’itinerari ple de llums, música i divertides carrosses.

Paral·lelament, a la plaça de l’Ajuntament, es va portar a terme el sorteig de la campanya ‘Comprar a Torrelles té premi’. El regidor de Promoció Econòmica, Miquel Yuste, va presentar l’acte i una mà innocent va treure de dins de l’urna, on estaven totes les paperetes, el nom de les 20 persones guanyadores de dos vals de regal valorats en 50 euros cadascun. Tot seguit, el Grup de Negres de l’Esplai Arc de Sant Martí va entretenir als nens i les nenes amb la lectura del conte ‘El fanalet de Torrelles’. A continuació, les campanes de l’església, amb l’ajuda de la Colla de Campaners de l’Ateneu, van començar a repicar avisant que Ses Majestats d’Orient s’apropaven.

Com marca la tradició, la cavalcada reial va finalitzar a la plaça de l’Ajuntament, on els tres Reis d'Orient van baixar de les seves carrosses i van dirigir-se al consistori. L’alcalde Ferran Puig els hi va donar la benvinguda i els hi va agrair la bonica tasca que els hi esperava aquella nit. Melcior, Gaspar i Baltasar van saludar als torrellencs i les torrellenques i van demanar als nens i les nenes col·laboració per facilitar la tasca reial. Finalment, els infants que ho van desitjar es van apropar a Ses Majestats per donar-los la seva carta plena de desitjos i regals.

Arxivat a: General
Cavalcada de Reis 2019
Cavalcada de Reis 2019
Cavalcada de Reis 2019
Cavalcada de Reis 2019
Cavalcada de Reis 2019
Cavalcada de Reis 2019
Cavalcada de Reis 2019
Cavalcada de Reis 2019
Cavalcada de Reis 2019
Cavalcada de Reis 2019
Cavalcada de Reis 2019
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/06/2019 a les 09:56h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona