Un taller per aprendre a gestionar els canvis dels infants a la primera infància

Dimarts, 15 de gener de 2019 a les 00:00
L’Escola Bressol El Serralet acollirà un taller vivencial on es treballarà com millorar la comunicació i la confiança amb els més menuts

El pròxim dissabte 19 de gener, l’Escola Bressol El Serralet acollirà una xerrada sobre les transicions a la primera infància. La Diputació de Barcelona conjuntament amb l’Ajuntament de Torrelles de Llobregat i el centre educatiu torrellenc impulsaran aquesta trobada on es treballaran diferents aspectes com la comunicació, la confiança i l’acompanyament dels infants durant els canvis de l’etapa dels 0 als 6 anys.

El taller vivencial, que començarà a les 10.30 hores i s’allargarà fins a les 13.30 hores, apostarà per un enfocament multidisciplinari, on es barrejarà coaching, teràpia Gestalt i teràpia sistèmica. La formació anirà a càrrec de Pura Serena, terapeuta, coach i facilitadora de constel·lacions familiars.

Les persones interessades poden demanar més informació al telèfon 667 467 276, al correu electrònic hola@puraserena.com o al web www.puraserena.com.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:16