Torrelles treballa per prevenir el consum de drogues entre el jovent

Dimecres, 16 de gener de 2019 a les 00:00
L’Ajuntament i diferents agents socials del municipi elaboren un protocol comú de detecció i actuació en cas de consum de drogues

Per tal de fer un front comú, el consistori torrellenc està treballant conjuntament amb diversos agents socials del municipi la creació d’un Protocol Comunitari de detecció i actuació en cas de consum de drogues. El projecte, que es vol presentar i aprovar abans de l’estiu, va organitzar la primera jornada de treball el passat dimecres 14 de novembre. Durant la trobada, es va estudiar el consum de drogues entre el jovent del poble i es van acordar quines accions es poden desenvolupar per prevenir-ne el consum o evitar-ne els possibles riscos associats.

L’elaboració d’aquest protocol comú compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i amb la implicació de diferents agents socials torrellencs com el personal dels centres educatius, els serveis mèdics del Centre d'Atenció Primària, els tècnics municipals de les àrees de Salut, Educació, Serveis Socials, Joventut, Cultura i Esports, la Policia Local i els Mossos d’Esquadra.

Amb tota la informació recollida durant la primera trobada, s’elaborarà una proposta inicial de document. Durant la segona fase del projecte, es revisarà el document inicial per introduir millores i esmenes. Tot seguit, la tercera fase consistirà en l'aprovació del document final, que es preveu entre els mesos d'abril i maig. Finalment, s'impulsarà una campanya de comunicació per tal de donar a conèixer a la ciutadania, entitats i associacions el protocol comunitari elaborat.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:16