CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_cireres3
Portada > Actualitat > Notícies > Es pintarà un mural col·lectiu sobre els Drets Humans a l'Escola Bressol

Es pintarà un mural col·lectiu sobre els Drets Humans a l'Escola Bressol

21/01/2019

El pròxim divendres 25 de gener, es farà una pintada oberta a tota la ciutadania a l’Escola Bressol El Serralet

En el marc de la Festa Major de Sant Pau i de la tercera edició del programa ‘Tenim Drets, Teixim Llibertats’, les Regidories de Solidaritat i Cooperació i Joventut de l'Ajuntament de Torrelles organitzen una pintada col·lectiva i participativa a l’Escola Bressol El Serralet. El pròxim divendres 25 de gener, a les 10 hores, està previst que comenci l’activitat destinada especialment al jovent, però oberta a la participació de tots els veïns i les veïnes. A la pintada, s’utilitzaran esprais i pintura i es comptarà amb la col·laboració de dues persones expertes en aquestes tècniques.

El passat dimecres 16 de gener, es va dur a terme una activitat prèvia amb part de l’alumnat de 1r i 4t d’ESO de l’Institut. Els nois i les noies van preparar la paret on es farà el mural, la van marcar i, finalment, la van pintar de color blanc. Així mateix, a la tarda, l’equip organitzador es va reunir a l’Espai Jove de Can Pinyons amb membres de l’entitat Artistlove per parlar de l’expressió artística urbana com a eina de transformació social. A la trobada, també hi van participar joves torrellencs, amb els quals es va decidir el tema i el dibuix final del mural.

L’activitat s’emmarca dins de la tercera edició de la campanya ‘Tenim Drets, Teixim Llibertats’, que gira al voltant del Dret a l’Aigua i les persones refugiades i tanca així un cicle de tres anys dedicat a les persones nouvingudes.

Arxivat a: General
Mural col·lectiu sobre els Drets Humans
Mural col·lectiu sobre els Drets Humans
Mural col·lectiu sobre els Drets Humans
Mural col·lectiu sobre els Drets Humans
Mural col·lectiu sobre els Drets Humans
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/07/2020 a les 10:30h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona