Diferents propostes impulsen el pàdel al municipi

Dimecres, 23 de gener de 2019 a les 00:00
Les noves pistes de pàdel del CEM de Can Coll acullen classes per a infants i adults, tornejos i activitats esportives solidàries

El passat mes d’agost es van presentar les novetats de la darrera remodelació de l’equipament municipal de Can Coll. Les millores van permetre l’ampliació de l’oferta esportiva amb tres noves pistes de pàdel. Actualment, el Club de Tennis Can Coll Torrelles dinamitza les pistes i ofereix diferents propostes per a tots els públics.

Entre les activitats, destaquen l’Escola de Pàdel per als més menuts, que consisteix en classes dirigides a les tardes on jugar i gaudir de l’esport, així com les classes particulars per a persones adultes, individuals o en grups, per millorar la tècnica i la tàctica. També, els torrellencs i les torrellenques poden endinsar-se en el món de la competició amb la Lliga Social de Pàdel i les dones esportistes disposen, a més, de la Lliga Femenina Categoria Iniciació durant els caps de setmana.

A part de les propostes habituals, durant les festes de Nadal es van impulsar competicions solidàries i jornades de portes obertes amb motiu de La Marató i la campanya Cap nen sense joguina.

Pròximament, el club torrellenc preveu programar més activitats com jornades entre clubs, exhibicions o trobades escolars.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:16