Es convoca la 10a edició del Concurs fotogràfic de la Festa Major de Sant Pau

Dijous, 24 de gener de 2019 a les 00:00
Les persones interessades podran participar enviant les seves millors imatges de la celebració popular fins al pròxim dilluns 11 de febrer

Queda res per donar el tret de sortida oficialment a la Festa Major de Sant Pau i com marca la tradició, també, al popular concurs de fotografies. Enguany, se celebrarà la 10a edició del Concurs fotogràfic de la Festa Major de Sant Pau i les persones interessades podran participar-hi fins al pròxim dilluns 11 de febrer.

Els requisits són que les imatges poden ser en color o blanc i negre i la tècnica és lliure. Així mateix, les fotografies poden ser captades amb càmera analògica o digital, tot i que finalment han de ser presentades en suport digital. També, les fotos han de tenir una bona qualitat, 2.400 píxels pel costat més llarg, i estar en format JPEG. Cada participant pot presentar un màxim de 10 imatges inèdites, pròpies i que no hagin estat premiades en altres concursos.

La millor fotografia rebrà un talonari valorat en 200 euros per gastar en els establiments comercials del municipi. El veredicte es farà públic abans del divendres 22 de març al web municipal, tot i que les persones guanyadores seran avisades oportunament abans del lliurament de premis.

Per participar, s’han d’enviar les imatges a cultura@torrelles.cat, indicant el títol de la fotografia, el lloc on es va captar, el nom de la persona i el seu pseudònim, el NIF, l’adreça postal, el telèfon i el correu electrònic. En cas de presentar més d’una imatge, s’ha d’enviar un correu electrònic per cadascuna d’elles. De la mateixa manera, les fotografies es poden entregar presencialment a l’Ajuntament en un CD.

Per a més informació, cal posar-se en contacte amb la Regidoria de Cultura mitjançant el correu electrònic cultura@torrelles.cat o el telèfon 93 689 00 00 (ext.118).

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:16