CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_cireres3
Portada > Actualitat > Notícies > Torrelles vibra amb el primer cap de setmana de la Festa Major de Sant Pau

Torrelles vibra amb el primer cap de setmana de la Festa Major de Sant Pau

29/01/2019

Aquests dies, el municipi ha aglutinat la gran part de les activitats de la celebració popular d'hivern, que ha comptat amb una gran resposta ciutadana

El passat cap de setmana, ni les baixes temperatures han pogut posar fre a les ganes de diversió i celebració dels torrellencs i les torrellenques. El divendres 25 de gener, el poble es va reunir per donar el tret de sortida a la popular Festa Major de Sant Pau. Les propostes van començar al matí amb la pintada col·lectiva i participativa sobre els Drets Humans a l’Escola Bressol El Serralet i amb el repic de campanes a càrrec del Grup de Campaners de Torrelles.

A la tarda, l’activitat més fluixa va ser potser la cercavila de l’Esplai, que va ser programada per primer cop el divendres a la tarda en lloc de diumenge al matí. Un any més, el correfoc va ser tot un èxit i enguany va comptar amb dues colles convidades. També, el concert infantil de Joan Mirock va omplir l’Ateneu Torrellenc amb la seva sorprenent proposta que barreja clàssics del rock amb lletres adaptades pel públic infantil. A continuació, la botifarra popular va coure més de 800 botifarres i llonguets i unes 200 persones van viure la Ballada de la Tal·lara.

El dissabte, 56 joves van participar en l’esbojarrat Concurs de l’Hereu i la Pubilla i van recórrer el centre del poble fent les divertides proves i reptes que l’Associació Èxit Sortida d’Emergència havia dissenyat. A la tarda, la Baixada de Carretons va tenir una gran acollida, que es va traduir en prop d'una trentena de carretons baixant pels carrers més costeruts del municipi amb originals creacions. A la nit, les discoteques van fer ballar i gaudir a petits i grans.

El diumenge va començar amb les Matinades més reeixides que es recorden. Una seixantena de veïns i veïnes van despertar a la ciutadania a primera hora del matí. Però sense dubte, la Festa dels Estelladors va ser l’activitat estrella, atraient a moltes persones a Can Balasch de Baix. També, la Trobada de Vehicles Clàssics i l’Exhibició de Tractors van comptar amb un gran nombre de persones visitants.

Tot i que el primer cap de setmana de la Festa Major de Sant Pau aglutina la gran part de les activitats, la celebració popular segueix aquesta setmana amb més propostes. El dimecres 30 de gener, hi haurà una cursa d’orientació nocturna i el dijous, la xerrada ‘Tor des Geants. Cursa per muntanya’. Així mateix, el dissabte 2 de febrer, a les 9 hores, es donarà a conèixer el Projecte Estelladors a la Plaça de l’Ajuntament. A les 11 hores, se celebrarà la 4a Cursa infantil i juvenil per edats i a les 12.30 hores, l’Ateneu s’omplirà de teatre de la mà de la Mostra d’Hivern de l’aula de teatre Sensedrama. A la tarda, l’entitat Tot Gimnàstica impulsarà un concurs de coreografies. Per últim, el diumenge 3 de febrer, la 28a Caminada Popular tancarà la Festa Major de Sant Pau.

Arxivat a: General
Festa Major de Sant Pau 2019
Festa Major de Sant Pau 2019
Festa Major de Sant Pau 2019
Festa Major de Sant Pau 2019
Festa Major de Sant Pau 2019
Festa Major de Sant Pau 2019
Festa Major de Sant Pau 2019
Festa Major de Sant Pau 2019
Festa Major de Sant Pau 2019
Festa Major de Sant Pau 2019
Festa Major de Sant Pau 2019
Festa Major de Sant Pau 2019
Festa Major de Sant Pau 2019
Festa Major de Sant Pau 2019
Festa Major de Sant Pau 2019
Festa Major de Sant Pau 2019
Festa Major de Sant Pau 2019
Festa Major de Sant Pau 2019
Festa Major de Sant Pau 2019
Festa Major de Sant Pau 2019
Festa Major de Sant Pau 2019
Festa Major de Sant Pau 2019
Festa Major de Sant Pau 2019
Festa Major de Sant Pau 2019
Festa Major de Sant Pau 2019
Festa Major de Sant Pau 2019
Festa Major de Sant Pau 2019
Festa Major de Sant Pau 2019
Festa Major de Sant Pau 2019
Festa Major de Sant Pau 2019
Festa Major de Sant Pau 2019
Festa Major de Sant Pau 2019
Festa Major de Sant Pau 2019
Festa Major de Sant Pau 2019
Festa Major de Sant Pau 2019
Festa Major de Sant Pau 2019
Festa Major de Sant Pau 2019
Darrera actualització d’aquest contingut: 14/08/2019 a les 13:17h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona