CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_florcirerer2
Portada > Actualitat > Notícies > Un concurs de dibuix amb motiu del 10è aniversari de l’Escola Bressol

Un concurs de dibuix amb motiu del 10è aniversari de l’Escola Bressol

31/01/2019

Des del pròxim divendres 1 de febrer i fins al divendres 15 de febrer, antics alumnes del centre poden presentar la seva proposta per il·lustrar la celebració

El pròxim dissabte 6 d’abril, l’Escola Bressol El Serralet organitzarà una gran festa per celebrar els 10 anys del centre educatiu. Per aquest motiu, l’escola acaba de convocar un concurs de dibuix per escollir la imatge de la festa. Així doncs, les persones participants han de proposar un logotip, un disseny o un dibuix amb el qual poder anunciar la gran celebració.

Les bases del concurs de dibuix estableixen que poden participar tots els infants i joves que hagin estat alumnes de l’escola des del curs 2008/09 fins al curs 2018/19. La mida del dibuix ha de ser Din-A5 o mig foli. Així mateix, cal posar el nom de l’artista i l’any d’escolarització al centre educatiu darrere de la proposta. La imatge escollida serà premiada amb un val valorat en 30 euros per gastar a la botiga Nins i Nines.

El termini per presentar les propostes serà des del divendres 1 de febrer i fins al divendres 15 de febrer. Els dissenys han de fer-se arribar a la bústia de l’Escola Bressol o mitjançant el correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

El nom de la persona guanyadora s’anunciarà al bloc de l’escola.

Arxivat a: General
Escola Bressol El Serralet
Darrera actualització d’aquest contingut: 14/08/2019 a les 13:17h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona