CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_cireres3
Portada > Actualitat > Notícies > 367 persones participen en la 28a Caminada Popular de Sant Pau

367 persones participen en la 28a Caminada Popular de Sant Pau

07/02/2019

La tradicional passejada ha recorregut diferents indrets del municipi fins a la Penya del Moro i ha acomiadat així la Festa Major de Sant Pau

El passat diumenge 3 de febrer, a les 9 hores, els torrellencs i les torrellenques es van reunir a la plaça de l’Ajuntament per donar el tret de sortida a la 28a Caminada Popular. La passejada popular es va convertir així en el darrer acte de la Festa Major de Sant Pau. En total, 367 persones van recórrer diferents indrets del municipi fins a arribar a la Penya del Moro, el punt més alt de l’itinerari i des d’on la ciutadania va gaudir d’unes vistes immillorables. La caminada va transcórrer abans per Can Roig, Can Valent, Les Sitjes i el Serral de Can Güell i tot seguit, va recórrer Can Güell, Camí Ral, Can Mas, Can Coll i el Parc de Can Sostres.

La distància total va ser de 14,5 quilòmetres, que es va convertir en una caminada d’entre tres i quatre hores de durada. A mig matí, es va oferir un esmorzar a totes les persones participants i en acabar la ruta, es va servir un pica-pica. També, es va donar un obsequi de la passejada popular a tothom i es va fer el sorteig de set Cistells de Sant Pau, amb productes de proximitat donats pels pagesos de la zona.

Cada any, el Centre Excursionista Torrellenc dissenya una ruta diferent per a la Caminada Popular de Sant Pau amb l’objectiu de redescobrir l’entorn. El recorregut d’enguany, fins a la Penya del Moro, va agradar molt a les persones assistents.

Arxivat a: General
28a Caminada Popular
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/06/2019 a les 09:56h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona