CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble 2
Portada > Actualitat > Notícies > Es dona el tret de sortida al Concurs de cartells de la Festa de la Cirera 2019

Es dona el tret de sortida al Concurs de cartells de la Festa de la Cirera 2019

11/02/2019

Fins al divendres 29 de març, les persones interessades poden enviar la seva proposta que ha de contenir una representació gràfica de les cireres

L’Ajuntament de Torrelles ha posat en marxa, un any més, el tradicional Concurs de cartells de la Festa de la Cirera. Enguany, el consistori torna a demanar la col·laboració ciutadana per il·lustrar i donar a conèixer la celebració torrellenca més popular. Tothom qui vulgui pot participar-hi, ja que és un concurs sense límit d’edat i/o residència. El cartell guanyador s’emportarà un premi de 300 euros.

Les bases estableixen que la peça ha d’incloure obligatòriament una representació gràfica de les cireres, així com el nom de la celebració ‘39a Festa de la Cirera’, el lloc ‘Torrelles de Llobregat’ i les dates ‘1 i 2 de juny de 2019’. L’obra també ha de reservar un espai per afegir el logotip de l’Ajuntament de Torrelles i dels patrocinadors, que seran incorporats posteriorment.

Cada participant només pot presentar un únic cartell original i inèdit, en format DIN-A 3 i en posició vertical. A més, al dors de l’obra ha de constar el títol de la peça. Els cartells han de ser muntats en un suport rígid, per facilitar-ne el trasllat i l’exposició.

Per tal de participar en el certamen, cal apropar-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, i dimarts i dijous, de 16.30 a 19 hores,  amb tota la documentació requerida i els cartells originals. La data límit per presentar les propostes serà el pròxim divendres 29 de març a les 14 hores.

Arxivat a: General
Festa de la Cirera 2018

Arxius adjunts

  • Cartell informatiu (PDF, 382 kB)
    Cartell informatiu del Concurs de cartells de la Festa de la Cirera 2019
  • Bases (PDF, 167 kB)
    Bases del Concurs de cartells de la Festa de la Cirera 2019
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/01/2020 a les 13:06h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona