CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cirerers
Portada > Actualitat > Notícies > Tretze propostes arriben a la fase final dels Pressupostos Participatius

Tretze propostes arriben a la fase final dels Pressupostos Participatius

13/02/2019

El passat dilluns 11 de febrer, una quarantena de veïns i veïnes van sumar-se a la jornada participativa que es va organitzar a la Sala d’Actes de l’Ajuntament

El passat dilluns 11 de febrer, el consistori va coordinar un taller amb la ciutadania per prioritzar les propostes ciutadanes que passaven a la fase de votació final dels Pressupostos Participatius. A les 20 hores, la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Torrelles va rebre a una quarantena de torrellencs i torrellenques que van votar i escollir els tretze projectes finalistes. Mitjançant dinàmiques col·lectives, es va puntuar cadascuna de les propostes vàlides rebudes i finalment es van seleccionar les que van quedar en les primeres tretze posicions.

Inicialment, les propostes prioritzades havien d’obtenir una puntuació superior o igual a 30 punts. No obstant això, com els projectes amb 30 o més punts eren inferiors a deu, també es va seleccionar la següent proposta més puntuada, que en aquest cas eren quatre propostes amb la mateixa puntuació.

Actualment, el consistori treballa per acabar de definir i pressupostar els tretze projectes finalistes. La votació final es portarà a terme al març, quan els torrellencs i les torrellenques que tinguin més de 16 anys i estiguin empadronades al poble podran escollir la proposta guanyadora. Es podrà votar en línia o de manera presencial, dipositant una butlleta a les urnes que s’habilitaran a diferents punts del municipi.

Amb l’objectiu de potenciar la participació ciutadana, l’Ajuntament de Torrelles va engegar a finals de novembre aquest procés participatiu, a través del qual la ciutadania escollirà on destinar 70.000 euros del Pressupost Municipal.

Es poden consultar les propostes que passen a la fase final en el document adjunt.

Arxivat a: General
Pressupostos Participatius
Pressupostos Participatius
Pressupostos Participatius

Arxius adjunts

  • Propostes finalistes (PDF, 261 kB)
    Document amb les tretze propostes finalistes dels Pressupostos Participatius
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/10/2020 a les 09:29h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona