CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_cireres3
Portada > Actualitat > Notícies > S’aprova el Pressupost Municipal per al 2019

S’aprova el Pressupost Municipal per al 2019

15/02/2019

Enguany, els comptes municipals posen el focus en millorar l’atenció a la ciutadania, el manteniment de l’espai públic i la promoció econòmica del poble

El 2019 arrenca amb un increment en el Pressupost Municipal, que augmentarà fins als 6.735.808,64 euros. Els comptes municipals aposten aquest any per incrementar la despesa corrent en àmbits com l’atenció a les persones, el manteniment de la via pública i dels equipaments municipals, el comerç, el turisme i la promoció econòmica.

El nou Pressupost Municipal també preveu un baix endeutament, que no supera el 14%, després que l’any passat quedés saldat el deute derivat de la construcció de l’Ateneu Torrellenc que havia condicionat les dues últimes legislatures.

Entre les principals inversions previstes per aquest 2019, destaquen la millora del vestíbul, la sala d’exposicions i la terrassa de l’Ateneu Torrellenc, la restauració dels vitralls de l’església de Sant Martí de Tours i la millora del clavegueram i de l’asfaltat de la via pública. També, sobresurten l’adequació de les instal·lacions esportives del Centre Esportiu Municipal de Can Roig, la creació d’un espai per a les empreses i la instal·lació de Wi-Fi gratuït en els equipaments municipals.

A més, els nous comptes municipals contemplen una partida pels Pressupostos Participatius, que finalitzaran durant el mes de març i a través dels quals els torrellencs i les torrellenques decidiran quin projecte es portarà a terme al municipi.

Arxivat a: General
Torrelles de Llobregat
Darrera actualització d’aquest contingut: 14/08/2019 a les 13:17h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona