CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
boira hivern
Portada > Actualitat > Notícies > El servei Porta a Porta tanca el 2018 amb una millora en la recollida de residus

El servei Porta a Porta tanca el 2018 amb una millora en la recollida de residus

28/02/2019

Les darreres dades municipals mostren un augment de la recollida selectiva de la fracció orgànica i una reducció dels residus inorgànics

Avui dia, els torrellencs i les torrellenques separen, reciclen i reutilitzen més que ara fa un any i les darreres dades municipals, que fan referència als hàbits durant el 2018, així ho confirmen. Els nous comportaments han incrementat la recollida de la fracció orgànica al municipi. Durant el 2018, aquesta ha augmentat prop d’un 31 % respecte el 2017, obtenint una generació per habitant de 62,10 kg/any. Pel que fa als residus inorgànics, els nous hàbits també han fet disminuir la bossa de rebuig. Durant el 2018, la matèria inorgànica s’ha reduït un 20 % respecte l’any anterior, situant-se en els 161,34 kg/any per habitant.

Durant el 2018, també s’ha incrementat un 18 % la recollida del paper i cartó i un 19 % la del vidre. De la mateixa manera, ha augmentat l’aposta pel compostatge casolà, ja que 181 habitatges en van produir, 27 més que l’any anterior. Així mateix, la recollida de voluminosos ha tingut una bona acollida durant el 2018 amb 450 usuaris.

Així doncs, les darreres dades municipals confirmen com Torrelles continua sent un dels municipis catalans amb un nivell més alt de recollida selectiva. Per aquest motiu, des del consistori torrellenc, es vol agrair la col·laboració ciutadana i felicitar als veïns i les veïnes, als comerços i als establiments per les bones dades obtingudes.

Arxivat a: General
Servei de recollida de residus Porta a Porta
Darrera actualització d’aquest contingut: 14/08/2019 a les 13:17h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona