CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble
Portada > Actualitat > Notícies > Arriben les jornades de portes obertes als centres educatius torrellencs

Arriben les jornades de portes obertes als centres educatius torrellencs

05/03/2019

Al març, l’Institut, l’Escola Can Coll, l’Escola Sant Martí i l’Escola Bressol El Serralet presentaran els seus projectes educatius a les noves famílies

Abans de que comenci el període de preinscripcions per al curs escolar 2019-2020, els centres educatius del municipi organitzen les seves respectives jornades de portes obertes. Durant les trobades, l’equip directiu i l’equip docent aprofiten per ensenyar les instal·lacions a les noves famílies interessades, així com presentar el projecte educatiu i les novetats del centre.

El pròxim dimarts 12 de març, a les 18 hores, l’Institut de Torrelles donarà el tret de sortida a les jornades de portes obertes. El dimecres 20 de març, entre les 9.30 i les 15 hores, serà el torn de l’Escola Can Coll i el dimarts 26 de març, amb el mateix horari, ho farà l’Escola Sant Martí. Finalment, l’Escola Bressol El Serralet obrirà les seves portes el dissabte 30 de març, entre les 11 i les 13.30 hores.

Pel que fa al calendari oficial de preinscripció escolar, la Generalitat de Catalunya ha establert que pel segon cicle d’educació infantil, per a la primària i per a la secundària obligatòria (ESO) serà del 29 de març al 9 d’abril, mentre que l’alumnat de batxillerat ho haurà de fer del 14 al 21 de maig, ambdós dies inclosos. Per la seva part, l'Escola Bressol El Serralet ha establert com a període del 29 d'abril al 10 de maig.

Arxivat a: General
Escola Can Coll
Darrera actualització d’aquest contingut: 14/08/2019 a les 13:17h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona