CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cirerers
Portada > Actualitat > Notícies > Es poden sol·licitar els ajuts anuals per a empreses i nous autònoms

Es poden sol·licitar els ajuts anuals per a empreses i nous autònoms

12/03/2019

Les subvencions es donaran fins a exhaurir els 20.000 euros assignats a la partida del 2019

L'Ajuntament ha aprovat recentment les bases reguladores de les subvencions per a empreses, professionals i autònoms per a l’any 2019 amb una partida de 20.000 euros. El primer grup d’ajuts dona suport econòmic a les empreses, professionals i autònoms que contracten persones desocupades del municipi i als nous autònoms empadronats al poble. Les noves contractacions rebran un ajut bàsic de 1.000 euros, sempre que el nou contracte laboral signat tingui una durada mínima de sis mesos a jornada completa, i les noves persones autònomes rebran un ajut bàsic de 500 euros.

La segona línia de subvencions posa el focus en la modernització i la nova implantació d’establiments comercials al municipi. L’ajut econòmic podrà arribar a cobrir fins al 50% de les despeses descrites amb un límit màxim de 1.000 euros per a cada sol·licitud i un màxim de tres peticions anuals per establiment. Algunes de les despeses subvencionables són l’elaboració d’un projecte tècnic, la millora de l’accessibilitat, les obres de rehabilitació de la façana, la renovació de la retolació exterior i interior, l’adequació de l’aparador o la millora de l'eficiència energètica.

Les subvencions es donaran fins a exhaurir la partida de 20.000 euros corresponent al 2019. Les persones interessades poden demanar més informació a l’Ajuntament.

Arxivat a: General
Treballador
Darrera actualització d’aquest contingut: 14/08/2019 a les 13:17h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona