CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble
Portada > Actualitat > Notícies > Es presenta al municipi el Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Llobregat

Es presenta al municipi el Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Llobregat

12/03/2019

El Casal de Can Sostres va acollir l’acte de presentació, que va continuar amb una xerrada sobre l’ús i l’abús dels medicaments entre la gent gran

El passat dijous 7 de març, es va organitzar la presentació del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Llobregat al Casal de Can Sostres. La trobada va tenir una gran acollida entre els avis i les àvies del poble que van omplir la sala principal del casal i van escoltar atentament els parlaments de la consellera comarcal Vicky Castellanos i la tècnica Mònica Chaves. Totes dues van ressaltar la importància del Consell Consultiu de la Gent Gran per exposar els problemes que afecten la gent gran i elaborar dictàmens que serveixen de base per discutir propostes d’actuació amb la Generalitat de Catalunya. També, van destacar la gran tasca del consell per impulsar i reivindicar la Llei de Gent Gran de Catalunya que ja ha arribat al Parlament.

Actualment, el Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Llobregat compta amb dos representants torrellencs, l’Enric Tort i el Julio Collado, que regularment es reuneixen amb la resta de membres per treballar al voltant dels temes que afecten els avis i àvies.

L’acte de presentació del consell va continuar amb una xerrada sobre l’ús i l’abús dels medicaments entre la gent gran a càrrec de la metgessa torrellenca Remei Agustí. La professional va explicar de manera planera i entenedora la importància d’una revisió periòdica de la medicació, va alertar dels perills d’automedicar-se i va remarcar que no existeixen medicaments innocus o inofensius.

Arxivat a: General
Presentació del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Llobregat
Presentació del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Llobregat
Presentació del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Llobregat
Darrera actualització d’aquest contingut: 11/08/2020 a les 11:04h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona