CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cireres
Portada > Actualitat > Notícies > Es busquen dues persones per coordinar el casal d’estiu de Torrelles

Es busquen dues persones per coordinar el casal d’estiu de Torrelles

20/03/2019

Fins al dilluns 15 d’abril, es podran presentar les candidatures per supervisar l’equip de monitoratge i coordinar totes les activitats del campus

L’Ajuntament ha obert un nou procés de selecció per cobrir dues places de coordinació del pròxim campus-casal d’estiu del municipi. A través del Consell d’Esports del Baix Llobregat, el consistori torrellenc contractarà dues persones responsables dels grups de grans i petits. Així mateix, coordinaran l’equip de monitors i monitores i supervisaran totes les activitats que es desenvolupin durant les cinc setmanes de durada del projecte, que enguany es farà des del 25 de juny fins al 26 de juliol.

Les dues persones escollides seran contractades amb una jornada de 37,5 hores setmanals, principalment de dilluns a divendres. Pel que fa a l’horari, serà de caràcter flexible i modificable, però com a base s’establirà de 7.30 a 17 hores, amb dues hores al migdia de descans. Com a requisits, les persones hauran de ser majors de 18 anys, tenir el títol de director de lleure o una titulació equivalent i presentar el seu CV.

Les candidatures es podran enviar fins al dilluns 15 d’abril en format electrònic i en un sol fitxer PDF amb el nom del candidat a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) (adreçat a Alberto Sobrin) i posant en còpia a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

El mateix dilluns 15 d’abril s’obrirà una nova convocatòria per treballar com a monitor o monitora de lleure al campus-casal d’estiu de Torrelles. Les persones que vulguin sol·licitar-ho podran presentar la seva candidatura fins al divendres 10 de maig.

Arxivat a: General
Campus-casal d’estiu de Torrelles

Arxius adjunts

  • Més informació (PDF, 73 kB)
    Més informació sobre les dues places de coordinació del pròxim campus-casal d’estiu
Darrera actualització d’aquest contingut: 02/06/2020 a les 12:30h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona