CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_cireres3
Portada > Actualitat > Notícies > Nou servei de préstec de tauletes a la biblioteca

Nou servei de préstec de tauletes a la biblioteca

25/03/2019

L’equipament ha posat en marxa una nova proposta per afavorir l’accés a les noves tecnologies i l’ús dels dispositius mòbils entre les persones usuàries

Des de principis del mes de març, la Biblioteca Municipal Pompeu Fabra, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha començat a oferir entre les persones usuàries un nou servei de préstec de tauletes dins de l’equipament municipal. L’objectiu és ampliar els coneixements sobre noves tecnologies de la ciutadania i reduir l’escletxa digital entre els col·lectius menys familiaritzats.

Les tauletes es connecten mitjançant la xarxa Wi-Fi de l’equipament municipal i estan configurades perquè es pugui accedir a la navegació habitual per Internet i a una àmplia selecció d’aplicacions mòbils i recursos digitals. Els aparells no es poden treure de les instal·lacions de la biblioteca i un cop finalitzat el temps de préstec, que es determina en funció de la demanda de dispositius mòbils, cal tancar la sessió perquè s’eliminin totes les dades personals i l'historial de navegació.

Per utilitzar les noves tauletes, la persona interessada ha de comptar amb el carnet de la biblioteca. El servei se suma a altres ja actius com el préstec d’ordinadors portàtils, la possibilitat d’imprimir des de dispositius mòbils o els ordinadors de consulta.

Arxivat a: General
Nou servei de préstec de tauletes
Darrera actualització d’aquest contingut: 02/06/2020 a les 12:30h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona