CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble
Portada > Actualitat > Notícies > Inscripcions obertes per als nous tallers del Punt Òmnia de Torrelles

Inscripcions obertes per als nous tallers del Punt Òmnia de Torrelles

01/04/2019

Durant les vacances de primavera, el servei municipal posarà en marxa tres activitats per als nens i les nenes a partir dels 10 anys

Avui, dilluns 1 d’abril, comença el període d’inscripcions per a les noves propostes del Punt Òmnia de Torrelles. Els dies 15, 16 i 17 d’abril, coincidint amb les vacances escolars de primavera, el servei municipal impartirà tres nous tallers al voltant de les noves tecnologies. El dilluns 15 d’abril inaugurarà el cicle una activitat sobre programació. L’endemà, dimarts 16 d’abril, serà el torn de la robòtica. Per últim, el dimecres 17 d’abril tancarà el cicle una sessió sobre disseny 3D. Tots els tallers, pensats per a nens i nenes a partir dels 10 anys, es faran de 10 a 12 hores a les noves instal·lacions del Punt Òmnia de Torrelles.

Les inscripcions seran per dies i es podran fer fins al pròxim divendres 12 d’abril o fins a exhaurir totes les places disponibles. Per a formalitzar la inscripció o rebre més informació, cal apropar-se a les noves instal·lacions del Punt Òmnia, situades al carrer Sant Pau número 2, o enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: General
Nous tallers del Punt Òmnia de Torrelles
Nous tallers del Punt Òmnia de Torrelles
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/07/2020 a les 13:23h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona