CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cireres
Portada > Actualitat > Notícies > Tres propostes ciutadanes guanyen els Pressupostos Participatius

Tres propostes ciutadanes guanyen els Pressupostos Participatius

03/04/2019

El procés torrellenc ha aconseguit una participació del 21,54%, una xifra que supera amb escreix la mitjana catalana en aquest tipus de processos

Des del passat dilluns 18 de març i fins al diumenge 31 de març, els torrellencs i les torrellenques han pogut votar els projectes ciutadans als quals volien destinar els 70.000 euros previstos al procés participatiu. Durant el mes de novembre, l’Ajuntament de Torrelles va donar el tret de sortida a la iniciativa i aquesta setmana s’han fet públics els resultats de la votació final.

Després de fer el recompte de vots, tres propostes ciutadanes han estat les guanyadores dels Pressupostos Participatius: el projecte més votat i les dues següents propostes amb major nombre de vots, sempre que la suma total no excedís els 70.000 euros previstos. El projecte més votat ha estat la millora del pati de l’Escola Sant Martí, que tindrà un cost de 34.495 euros, amb 376 vots.

A continuació, ha guanyat la millora dels vestidors actuals de la zona esportiva de Can Roig, que costarà 21.249,81 euros, amb 216 vots. Per últim, la tercera proposta guanyadora ha estat la millora de la seguretat dels vianants al carrer Major amb el carrer Sant Jordi, que tindrà un cost de 14.200 euros, amb 166 vots.

En total, 1.048 persones han participat en la votació final dels Pressupostos Participatius, aconseguit un percentatge de participació del 21,54% i superant amb escreix la mitjana catalana en aquest tipus de processos participatius.

Arxivat a: General
Pressupostos Participatius
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/01/2020 a les 13:16h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona