CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cireres
Portada > Actualitat > Notícies > Moltes propostes aterraran pròximament a l’Ateneu Torrellenc

Moltes propostes aterraran pròximament a l’Ateneu Torrellenc

11/04/2019

Els mesos d’abril, maig, juny i juliol, l’espai acollirà noves activitats per a tots els públics

L’Ateneu Torrellenc acaba de presentar la seva programació per als pròxims quatre mesos. El passat dissabte 6 d’abril, l’entitat va donar el tret de sortida a les propostes trimestrals amb l’espectacle ‘Immortal’ de l’actor Bruno Oro. Els actes però continuaran el pròxim diumenge 14 d’abril, a les 19 hores, quan l’Esbart Sant Martí representarà la Moixiganga a la Parròquia de Sant Martí de Tours. Tot seguit, el dissabte 27 d’abril, a les 21.30 hores, l’entitat impulsarà l’espectacle ‘Veus que no veus’ de la Cia Pepa Plana. L’activitat protagonitzada per dues pallasses presentarà la versió femenina de les anomenades ‘entrades clàssiques’, els números que iniciaven un espectacle o enllaçaven escenes.

El diumenge 5 de maig arrencarà el mes amb la 4a Festa del Dia Internacional de la Dansa. Així mateix, des del dilluns 6 i fins al diumenge 26 de maig, a l’espai, es podrà gaudir de l’exposició ‘Apel·les Mestres, artista complet i home polièdric’. El diumenge 12 de maig, a les 18 hores, hi haurà el concert ‘Octubre. Cançons per la Llibertat’ a càrrec d’A Grup Vocal. A continuació, el divendres 17 de maig, a les 20 hores, l’Ateneu coordinarà una nova sessió de Debat a Bat, que posarà el focus en les Eleccions Municipals. L’endemà, dissabte 18 de maig, a les 22 hores, hi haurà un espectacle del Grup de Blancs de l’Esplai Arc de Sant Martí i el diumenge 19 de maig, a les 12 hores, s’organitzarà l’Assemblea General de l’Ateneu.

El mes de juny començarà amb força de la mà de la 39a Festa de la Cirera i els combos de l’Escola de Música Tempo. A continuació, el divendres 14 de juny, a les 12 hores, serà el torn de ‘Classic’, un espectacle de màgia a càrrec de Felix Brunet, i el diumenge 16 de juny, a les 19 hores, la Coral Amadeu Vives oferirà un concert d’estiu. El diumenge 23 de juny, la Revetlla de Sant Joan es viurà a l’Ateneu Torrellenc amb ball i orquestra amb motiu del 90è aniversari de l’entitat. El dissabte 29 de juny, a les 20 hores, un concert del Cor Mirabolà acomiadarà el mes.

Així mateix, al llarg de tot el mes de juny i durant la primera setmana de juliol, l’espai torrellenc acollirà diferents espectacles de final de curs d’entitats locals.

Finalment, el dissabte 13 i el diumenge 14 de juliol, el Grup de Teatre de l’Ateneu Torrellenc oferirà dues representacions de l’obra ‘El mètode Grönholm’, sobre quatre candidates que es presenten a un procés de selecció gens convencional.

Arxivat a: General
Ateneu Torrellenc

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 15:01h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona