CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Torrelletes
Portada > Actualitat > Notícies > Torrelles coordina una nova passejada saludable per a la gent gran

Torrelles coordina una nova passejada saludable per a la gent gran

11/04/2019

El municipi ha acollit la quarta caminada del cicle impulsat per la Diputació de Barcelona

Ahir, dimecres 10 d’abril, més d’un centenar de persones van participar en la quarta passejada per entorns naturals del cicle organitzat per la Diputació de Barcelona. Torrelles de Llobregat va ser el municipi encarregat de coordinar una caminada que va recórrer destacats indrets del poble.

La passejada, tota per senders i pistes forestals, va començar a les 9 hores a l’aparcament del parc de maquetes Catalunya en Miniatura, on abans d’iniciar la ruta es va donar la benvinguda a les persones participants i es va esmorzar. Tot seguit, es va donar el tret de sortida al recorregut d’unes tres hores de durada que va passar per Can Coll, la Masia de Can Mas, les Penyes de Can Riera, les runes de la Masia de Can Valent i Can Roig. La caminada va finalitzar, de nou, a les instal·lacions del parc Catalunya en Miniatura, on es va dinar.

Un cop més, les persones participants van valorar positivament el recorregut programat pels voltants del poble. Enguany, Torrelles ha compartit grup amb els municipis de Centelles, Pineda de Mar i La Llagosta.

Arxivat a: General
Caminada de la Gent Gran a Torrelles
Darrera actualització d’aquest contingut: 03/07/2020 a les 12:37h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona