CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble
Portada > Actualitat > Notícies > Es convoquen dos plans d’ocupació al municipi

Es convoquen dos plans d’ocupació al municipi

15/04/2019

L’Ajuntament de Torrelles seleccionarà un operari de manteniment d’equipaments esportius i un dinamitzador juvenil de suport

El consistori torrellenc ha publicat un nou pla d’ocupació a través del qual es contractarà a un operari de manteniment d’equipaments esportius. El contracte estableix una jornada completa de 37,5 hores setmanals distribuïdes de dilluns a dissabte. De dilluns a divendres, l’horari serà de 15.30 a 21 hores i els dissabtes, de 9 a 14 hores i de 16 a 21 hores. La durada del contracte serà de sis mesos i la data d’incorporació prevista és el dimecres 8 de maig.

La persona seleccionada rebrà 1.423,33 euros/bruts al mes amb la prorrata de les pagues extres inclosa. Les principals tasques a desenvolupar seran el manteniment de les diferents instal·lacions del Centre Esportiu Municipal, el control de la piscina municipal i les pistes de tennis i pàdel, l’obertura i el tancament del recinte, la supervisió de les persones usuàries, la neteja, pintura i petites reparacions de l’espai i el suport als operaris municipals, entre altres.

Així mateix, l’Ajuntament contractarà un dinamitzador juvenil de suport a mitja jornada (20 hores setmanals) distribuïdes de dilluns a divendres, de 16 a 20 hores. El contracte començarà el dimecres 15 de maig i s’allargarà fins al 31 de desembre de 2020. La persona seleccionada rebrà 924,41 euros/bruts al mes amb la prorrata de les pagues extres inclosa i tindrà com a tasques centrals acompanyar al jovent en la realització de tasques escolars i en el seu itinerari formatiu, promocionar l’adquisició d’hàbits saludables i oferir un espai d’oci juvenil.

Per ambdós plans d’ocupació, les persones interessades han d’haver fet els 18 anys i no excedir de l’edat màxima de jubilació forçosa, així com estar en situació d’atur en el moment de presentació de la sol·licitud. En el cas de la vacant com a dinamitzador juvenil de suport, també caldrà acreditar un dels següents títols: CFGS Integració Social, CFGS Animació Sociocultural o Grau en Educació Social i el nivell de suficiència C1 en llengua catalana. Les candidatures hauran de ser presentades per les persones interessades en el Registre del Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament, en horari de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres. També es podrà fer a Instància Genèrica.

El termini per presentar la sol·licitud per treballar com a operari d’equipaments esportius serà el dimecres 17 d’abril i la plaça de dinamitzador juvenil de suport es podrà sol·licitar fins al divendres 26 d’abril.

Arxivat a: General
Ocupació

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 12/05/2021 a les 15:57h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona