CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Torrelles prohibeix l’accés a les coves de Can Riera

L’Ajuntament de Torrelles prohibeix l’accés a les coves de Can Riera

15/04/2019

El consistori estudia diferents mesures de protecció i de conservació necessàries per a la preservació del fràgil espai natural

L’Ajuntament ha decidit tancar l’accés a les coves de Can Riera així com prohibir la circulació de vehicles motoritzats no autoritzats pels camins pròxims a la zona. Així mateix, conjuntament amb la propietat i el Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya, el consistori ha decidit declarar les coves de Can Riera com a Bé d’Interès Local, podent establir així un seguit de mesures de protecció i de conservació necessàries per a la preservació del fràgil espai natural.

Mentre s’estudien aquestes mesures reguladores, el consistori ha prohibit l’accés a les coves de Can Riera, incloses dins la Xarxa Natura 2000 i la zona PEIN. L’espai natural té un gran valor geològic, compta amb la presència d’espècies vegetals en risc d’extinció i és una zona de nidificació d’aus.

La decisió s’ha pres després de les últimes publicacions als mitjans de comunicació i a les xarxes socials animant a visitar les coves de Can Riera, que han provocat un important augment de les persones visitants a la delicada zona natural.

Arxivat a: General
Coves de Can Riera
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/09/2021 a les 08:50h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona