CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Imatge d'una de les capçaleres
Portada > Actualitat > Notícies > Torrelles se suma al X Premi Literari Delta

Torrelles se suma al X Premi Literari Delta

16/04/2019

El certamen vol fomentar la creació literària de les dones i situar la seva mirada i el seu pensament com a claus per a transformar la societat

El municipi participarà en el X Premi Literari Delta de narrativa escrita per dones, que enguany estarà organitzat pel Consell de Dones del Baix Llobregat. El concurs, que s’organitza cada dos anys i on hi col·laboren diferents ajuntaments del Baix Llobregat, té com a objectiu encoratjar a les dones a desenvolupar els seus potencials creatius i reivindicar la mirada i el pensament femení com a motors de canvi i transformació de la societat. El certamen també vol donar veu i impulsar la presència de noves creadores en un espai literari força masculinitzat.

El I Premi Literari Delta es va celebrar el 2001 i des d’aleshores, hi ha hagut una gran evolució pel que fa a la qualitat i al nombre d’obres presentades. Aviat, arrencarà la desena edició de la convocatòria amb la publicació de les bases del certamen. Inicialment, el lliurament de les obres es preveu per al mes de setembre.

A més del concurs literari, el X Premi Literari Delta ofereix als municipis participants la possibilitat d’acollir un taller d’escriptura. Les sessions estaran dissenyades per a dones amb ganes d’aprendre i treballar les inquietuds narratives i literàries.

Arxivat a: General
X Premi Literari Delta
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/04/2021 a les 11:34h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona