CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_abella
Portada > Actualitat > Notícies > A Torrelles, el mes de maig és sinònim de salut

A Torrelles, el mes de maig és sinònim de salut

26/04/2019

L’associació de dones Pla de les Bruixes ha programat nous tallers i una sortida cultural per promoure una vida activa i uns hàbits saludables

La setmana vinent arriba el mes de maig i amb ell, una nova edició del Maig Salut. L’entitat de dones Pla de les Bruixes, amb el suport de l’Ajuntament i del Punt Òmnia de Torrelles, ha dissenyat diverses propostes per fomentar els hàbits saludables i aprofundir al voltant de la bona alimentació i de la vida activa. El pròxim dissabte 4 de maig, de 10 a 13 hores, l’associació donarà el tret de sortida al mes temàtic amb un taller de mitja i ganxet a Ca la Bruixa.

Així mateix, Ca la Bruixa acollirà una setmana després, el dissabte 11 de maig, de 10 a 12 hores, un taller de moviment terapèutic i el dijous 16 de maig, a les 20.30 hores, una xerrada sobre biodescodificació. El dissabte 18 de maig, de 10.30 a 13 hores, l’entitat coordinarà una sortida cultural a Barcelona. A càrrec del col·lectiu Explica’m Barcelona, les dones participants descobriran el Mercat de Sant Antoni i la Fàbrica Moritz. L’associació ha previst sortir a les 9 hores des de l’Escola Can Coll. El preu són 15 euros i inclou un vermut en finalitzar la visita.

Per últim, el dissabte 25 de maig, la nova edició del Maig Salut s’acomiadarà a Ca la Bruixa amb dues interessants propostes. La primera començarà a les 11 hores i serà una xerrada sobre nutrició. La segona consistirà en el taller de Gestalt ‘La dona sàvia’, de 10.30 a 12.30. El preu són 20 euros i per participar-hi, cal inscriure’s prèviament a través del telèfon 603 508 562 o del correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: General
Maig Salut

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 17/10/2019 a les 12:25h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona