CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Imatge d'una de les capçaleres
Portada > Actualitat > Notícies > Oberta la convocatòria de subvencions anuals per al pagament del lloguer

Oberta la convocatòria de subvencions anuals per al pagament del lloguer

30/04/2019

Els torrellencs i les torrellenques podran sol·licitar els nous ajuts econòmics fins al pròxim divendres 7 de juny

La Generalitat de Catalunya ha publicat la seva convocatòria anual d’ajuts per al pagament del lloguer per a l’any 2019. Les persones interessades podran presentar les seves sol·licituds i tota la documentació necessària fins al divendres 7 de juny.

En el cas de Torrelles, l’import màxim del lloguer mensual per habitatge és de 750 euros. No obstant això, per a les famílies nombroses, l’import pot arribar als 900 euros a tot el territori català. Així mateix, les persones sol·licitants de les subvencions han de tenir la residència legal a Catalunya, disposar d’ingressos suficients per pagar el lloguer i que aquests no superin els límits establerts a la convocatòria i estar al corrent del pagament de les rendes. També, és obligatori que l’habitatge sigui el domicili habitual i permanent i que s’hi estigui empadronat.

Els torrellencs i les torrellenques han de tramitar-ho a l’Oficina Comarcal d’Habitatge del Consell Comarcal del Baix Llobregat a Sant Feliu de Llobregat, que atén a la ciutadania, mitjançant cita prèvia, de dimarts a dijous, de 8.30 a 14 hores. Per a sol·licitar cita prèvia o resoldre dubtes, s’ha de trucar al 93 685 24 00 ext. 510.

Arxivat a: General
Lloguer

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 01/07/2020 a les 12:48h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona