Oberta la convocatòria de subvencions anuals per al pagament del lloguer

Dimarts, 30 d'abril de 2019 a les 00:00
Els torrellencs i les torrellenques podran sol·licitar els nous ajuts econòmics fins al pròxim divendres 7 de juny

La Generalitat de Catalunya ha publicat la seva convocatòria anual d’ajuts per al pagament del lloguer per a l’any 2019. Les persones interessades podran presentar les seves sol·licituds i tota la documentació necessària fins al divendres 7 de juny.

En el cas de Torrelles, l’import màxim del lloguer mensual per habitatge és de 750 euros. No obstant això, per a les famílies nombroses, l’import pot arribar als 900 euros a tot el territori català. Així mateix, les persones sol·licitants de les subvencions han de tenir la residència legal a Catalunya, disposar d’ingressos suficients per pagar el lloguer i que aquests no superin els límits establerts a la convocatòria i estar al corrent del pagament de les rendes. També, és obligatori que l’habitatge sigui el domicili habitual i permanent i que s’hi estigui empadronat.

Els torrellencs i les torrellenques han de tramitar-ho a l’Oficina Comarcal d’Habitatge del Consell Comarcal del Baix Llobregat a Sant Feliu de Llobregat, que atén a la ciutadania, mitjançant cita prèvia, de dimarts a dijous, de 8.30 a 14 hores. Per a sol·licitar cita prèvia o resoldre dubtes, s’ha de trucar al 93 685 24 00 ext. 510.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:16