CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Torrelletes
Portada > Actualitat > Notícies > El municipi rep la visita de la gent gran d’Aiguafreda i Sant Martí de Centelles

El municipi rep la visita de la gent gran d’Aiguafreda i Sant Martí de Centelles

06/05/2019

Els avis i les àvies han gaudit d’una passejada pel poble, una visita a l’església i al parc Catalunya en Miniatura i un dinar de germanor

El passat dijous 2 de maig, Torrelles va acollir la visita dels avis i les àvies del Casal de la Gent Gran d’Aiguafreda i Sant Martí de Centelles. Amb motiu de la trobada, la gent gran torrellenca va preparar una jornada plena de propostes. El dia va començar amb una xocolatada al Casal de la Gent Gran i tot seguit, es van recórrer alguns dels espais més emblemàtics del poble. A l’Ajuntament, l’alcaldessa en funcions Isabel Martínez els hi va donar la benvinguda.

A continuació, es va gaudir d’una visita guiada a l’església de Sant Martí de Tours i d’una passejada pel parc de maquetes Catalunya en Miniatura. Finalment, es va organitzar un dinar de germanor, que l’alumnat de 5è de Primària de l’Escola Sant Martí va amenitzar amb cançons. Així mateix, els dos pobles convidats van aprofitar la trobada per regalar al Casal de la Gent Gran i a l’Ajuntament de Torrelles una placa commemorativa i uns llibres sobre els seus municipis.

L’objectiu d’aquestes trobades, que es van organitzar per primer cop l’any passat amb el poble de Sant Quintí de Mediona, és conèixer altres municipis, compartir grans moments i fer noves amistats. A la tardor, serà el torn dels avis i les àvies de Torrelles que es preveu que visitin els municipis d’Aiguafreda i Sant Martí de Centelles.

Arxivat a: General
Trobada de la Gent Gran
Trobada de la Gent Gran
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/05/2020 a les 12:13h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona