La celebració al carrer protagonitza el cartell de la 39a Festa de la Cirera

Dimecres, 8 de maig de 2019 a les 00:00
El disseny guanyador és de l’il·lustrador barceloní Jacob Taurà i mostra diferents persones gaudint dels elements més característics de la celebració torrellenca

El jurat del Concurs de Cartells de la 39a Festa de la Cirera ha escollit el cartell que il·lustrarà la trenta-novena edició de la celebració torrellenca més popular. El disseny guanyador ha estat el cartell titulat ‘La festa al carrer’, una divertida proposta plena de color que mostra persones de diferents edats gaudint d’alguns dels trets distintius de la festa, com les paradetes de cireres, el correfoc, la música i els jocs infantils.

L’autor de l’obra és l’il·lustrador barceloní Jacob Taurà, que actualment treballa com a dissenyador gràfic a l’editorial de còmics Yermo Ediciones. Graduat a l’Escola Massana, Jacob Taurà també ha col·laborat amb publicacions editorials com Biblok, Didaco o Edebé i amb el programa de Televisió de Catalunya ‘Una mà de contes’. Així mateix, Taurà ha guanyat el VI Premi Mercè Llimona d’il·lustració i ha estat finalista en el II Concurs d’Il·lustració Proa Espais.

Un any més, el primer cap de setmana de juny, Torrelles de Llobregat gaudirà de la 39a Festa de la Cirera, amb les tradicionals paradetes de venda de cireres i productes locals i de proximitat, mostra d’arts i oficis, jocs de fusta gegants, zona de barraques, exposicions de cireres, passejades per l’entorn natural i una nova ruta gastronòmica, on assaborir les propostes gastronòmiques més originals i creatives amb les saboroses cireres torrellenques com a protagonistes.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:16