CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_abella
Portada > Actualitat > Notícies > Comencen les inscripcions per al campus-casal d’estiu de Torrelles

Comencen les inscripcions per al campus-casal d’estiu de Torrelles

13/05/2019

El pròxim dilluns 27 de maig, a les 20 hores, la Sala d’Actes de l’Ajuntament acollirà una reunió informativa dirigida a les famílies interessades

Des del dimarts 25 de juny i fins al divendres 26 de juliol, els infants torrellencs podran gaudir de cinc setmanes plenes de jocs, activitats, sortides, aprenentatges i molta diversió. Avui, dilluns 13 de maig, comencen les inscripcions per al pròxim campus-casal d’estiu de Torrelles, que enguany celebrarà la seva desena edició.

Fins al pròxim divendres 14 de juny, les famílies interessades podran inscriure per setmanes, en cap cas per dies, als seus infants. Així mateix, el dilluns 27 de maig, s’organitzarà una reunió informativa amb els pares i les mares per explicar les novetats i el funcionament del campus i resoldre dubtes i consultes. La trobada es farà a les 20 hores a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Torrelles.

Un any més, el campus-casal d’estiu de Torrelles oferirà un ampli ventall d’activitats esportives i de lleure per a nens i nenes de P3 a 4t d’ESO. Per tal que els menuts es diverteixin, participin i comparteixin, el casal es desenvoluparà a diferents espais del municipi. En el cas del grup dels grans, les activitats es faran a l’Escola Can Coll i a diverses instal·lacions municipals com la piscina o les pistes esportives. Pel que fa al grup dels petits, l'espai serà l’Escola Sant Martí, on se centraran les activitats principals, tot i que també es visitarà la piscina municipal.

Les famílies interessades poden presentar la butlleta d’inscripció i el rebut de pagament a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i els dimarts i dijous també de 16.30 a 19 hores.

Arxivat a: General
Campus-casal d’estiu de Torrelles

Arxius adjunts

  • Campus d’estiu 2019 (PDF, 590 kB)
    Informació i full d'inscripció del nou casal d'estiu de Torrelles
  • Autoritzacions (PDF, 366 kB)
    Autoritzacions per participar al nou casal d'estiu de Torrelles
  • Material (PDF, 237 kB)
    Llistat de material per portar al nou casal d'estiu de Torrelles
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/10/2019 a les 12:25h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona