CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_abella
Portada > Actualitat > Notícies > Es busca la millor panera de cireres torrellenques del municipi

Es busca la millor panera de cireres torrellenques del municipi

14/05/2019

El consistori ha convocat per primer cop un concurs per animar als veïns i les veïnes a participar en l’Exposició de Cireres de la 39a Festa de la Cirera

Una de les activitats més esperades de la Festa de la Cirera és l’Exposició de Cireres. Cada any, l’Ateneu Torrellenc acull una exposició d’escultures i formes elaborades amb les cireres de la temporada. Tot seguit, les persones visitants escullen les seves creacions preferides, que són premiades amb la Cirera d’Or i la Cirera d’Argent. Enguany, per primer cop, l’Ajuntament de Torrelles ha convocat un concurs per animar a la ciutadania i a les entitats a participar en la celebració i dissenyar la panera més atractiva i ben presentada del poble.

En aquest nou certamen, hi pot participar tothom, ja que és un concurs lliure d’edat i residència, tot i que cada persona o entitat només podrà presentar una obra. Com a requisits, el consistori demana que les paneres siguin originals i inèdites, que estiguin decorades amb cireres i que ocupin una superfície màxima de 50 centímetres de diàmetre amb una base de qualsevol material. Així mateix, l’Ajuntament donarà dos quilos de cireres i deixarà una panera de vímet (existències limitades) a les persones que ho sol·licitin per a confeccionar les obres.

Les tres primeres paneres classificades seran obsequiades amb un trofeu exclusiu durant la tradicional entrega de premis de la 39a Festa de la Cirera, el diumenge 2 de juny, a la tarda. Les persones que vulguin participar han de formalitzar la seva sol·licitud en línia o presencialment a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i els dimarts i dijous de 16.30 a 19 hores. L’últim dia per fer-ho serà el pròxim dilluns 27 de maig, a les 14 hores.

Les paneres decorades s’hauran de lliurar a l’Exposició de Cireres el dissabte 1 de juny, entre les 10 hores i les 11 hores. Únicament s’acceptaran les paneres que hagin formalitzat la sol·licitud de participació prèviament.

Arxivat a: General
38a Festa de la Cirera
38a Festa de la Cirera
38a Festa de la Cirera
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 15:01h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona