CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble 2
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament torna a convocar un pla d’ocupació per contractar un dinamitzador juvenil

L’Ajuntament torna a convocar un pla d’ocupació per contractar un dinamitzador juvenil

14/05/2019

El termini per presentar la sol·licitud s’allargarà fins al pròxim dilluns 27 de maig

El consistori torrellenc ha tornat a publicar un pla d’ocupació per a contractar un dinamitzador juvenil de suport a mitja jornada, concretament a 20 hores setmanals distribuïdes de dilluns a divendres, de 16 a 20 hores. El contracte començarà el dilluns 10 de juny i s’allargarà fins al 31 de desembre de 2020. La persona seleccionada rebrà 924,41 euros/bruts al mes amb la prorrata de les pagues extres inclosa i tindrà com a tasques centrals acompanyar al jovent en la realització de tasques escolars i en el seu itinerari formatiu, promocionar l’adquisició d’hàbits saludables i oferir un espai d’oci.

Les persones interessades han d’haver fet els 18 anys i no excedir de l’edat màxima de jubilació forçosa, així com estar en situació d’atur en el moment de presentació de la sol·licitud. També caldrà acreditar un dels següents títols: CFGS Integració Social, CFGS Animació Sociocultural o Grau en Educació Social, així com el nivell de suficiència C1 en llengua catalana.

Les candidatures hauran de ser presentades per les persones interessades en el Registre del Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament, en horari de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres, o a través d'Instància Genèrica. El termini per presentar la sol·licitud finalitzarà el pròxim dilluns 27 de maig.

Arxivat a: General
Ocupació

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 11/08/2020 a les 11:04h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona