CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_florcirerer2
Portada > Actualitat > Notícies > El Punt Òmnia sondeja l’interès ciutadà per un casal d’estiu tecnològic

El Punt Òmnia sondeja l’interès ciutadà per un casal d’estiu tecnològic

20/05/2019

El servei ha dissenyat una enquesta per saber si la ciutadania estaria interessada en la realització d’activitats d’estiu vinculades a les noves tecnologies

Després de rebre diferents sol·licituds preguntant per la realització d’un casal d’estiu tecnològic, el Punt Òmnia de Torrelles ha dissenyat una enquesta en línia per sondejar l’interès real dels torrellencs i les torrellenques. L’objectiu és veure l’acceptació de la proposta i el nombre d’infants i joves interessats en el projecte.

Inicialment, el Punt Òmnia planteja que el campus comenci el pròxim dilluns 1 de juliol i s’allargui fins al divendres 19 de juliol. En total serien tres setmanes d’activitats relacionades amb la robòtica, el disseny 3D, la programació o la realitat virtual. En principi, s’impartiria de dilluns a divendres, de 9.30 a 12.30 hores, i els tallers estarien pensats per a nois i noies a partir dels 10 anys i fins als 14 anys. Així mateix, el servei municipal contempla la realització de sortides complementàries.

En el cas d’organitzar el casal d’estiu tecnològic, el Punt Òmnia de Torrelles informarà amb temps del període d’inscripcions, ja que les places seran limitades. Per a més informació, cal escriure un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: General
Casal d'estiu tecnològic del Punt Òmnia
Cartell del casal d'estiu tecnològic del Punt Òmnia
Darrera actualització d’aquest contingut: 02/06/2020 a les 12:30h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona