CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cirerers
Portada > Actualitat > Notícies > Torrelles de Llobregat escalfa motors abans de la 39a Festa de la Cirera

Torrelles de Llobregat escalfa motors abans de la 39a Festa de la Cirera

24/05/2019

Enguany, la celebració torrellenca més popular aposta pels jocs d’escapisme, l’humor i els jocs de fusta gegants basats en les cireres

El pròxim divendres 31 de maig, el municipi donarà el tret de sortida a la seva festa més esperada. La trenta-novena edició de la Festa de la Cirera començarà amb tallers infantils, exhibicions, el tradicional sopar de carreters i la popular nit de discoteca amb dj’s locals. El divendres, la colla de Diables de Torrelles també organitzarà el correfoc, que arrencarà al carrer Major amb el carrer Can Coll i finalitzarà al Parc de Can Sostres, i Ca la Cinta inaugurarà l’exposició ‘L’ànima rere els ulls’ de David Juárez.

L’endemà, dissabte 1 de juny, la passejada pels camps de cirerers iniciarà el dia gran de la celebració torrellenca. Les persones visitants podran gaudir del Mercat de Cireres i la fira d’artesania i productes locals al carrer Major i de la mostra d’arts i oficis i dels jocs de fusta gegants al carrer basats en la temàtica de les cireres al carrer Sant Pau, que enguany presentarà nous jocs encara més personalitzats. El dissabte, també es viurà una de les novetats de la trenta-novena edició: la instal·lació de dos jocs d’escapisme al poble. El primer serà l’Escape Room Obsidiana, per infants de 3 a 12 anys que es convertiran en petits exploradors buscant un valuós tresor. El segon joc serà l’Escape Room Ikal, per a nois i noies a partir dels 12 anys i que proposarà el repte de trobar una poderosa pedra màgica dins un temple Maia.

A les 11.30 hores, s’inaugurarà oficialment la 39a Festa de la Cirera, que comptarà amb el pregó del meteoròleg i presentador de TV3 Francesc Mauri. A continuació, es farà l’obertura de la nova edició de l’Exposició de Cireres, que celebrarà el 90è aniversari de l’Ateneu Torrellenc, i es presentarà la 12a Ruta Gastronòmica, que oferirà noves elaboracions culinàries amb les cireres com a grans protagonistes. Animació infantil, tallers de manualitats, xerrades, vermuts i moltes propostes més ompliran la tarda de dissabte. Al vespre, els Diables de Torrelles organitzaran el correfoc infantil, que començarà al carrer Major amb el carrer Santiago Rusiñol i acabarà al Parc de Can Sostres. A les 21 hores, el Grup de Blancs de l’Esplai Arc de Sant Martí coordinarà un sopar popular i tot seguit, la música en directe del grup Balahits i de l’Orquestra Mitjanit posarà la cirereta final a la jornada.

El diumenge 2 de juny, el Mercat de Cireres, la fira d’artesania i productes locals, la mostra d’arts i oficis i els jocs de fusta gegants tornaran a omplir els carrers torrellencs. De la mateixa manera, hi haurà noves propostes d’animació infantil, tallers de manualitats, una ballada de sardanes amb la Cobla Contemporània, la popular festa de l’escuma i una paella popular organitzada per l’Esplai Arc de Sant Martí. A les 18 hores, es celebrarà l’acte de cloenda i el lliurament de premis. Finalment, l’espectacle d’humor ‘L’home orquestra’ d’en Peyu, una altra de les novetats, tancarà la celebració.

De la mateixa manera, s’organitzarà una nova edició del joc ‘L’assassí de la Cirera’, un parell de visites guiades a l’església Sant Martí de Tours i diverses exposicions.

Per a més informació, es pot consultar el programa d’actes en el document adjunt.

Arxivat a: General
39a Festa de la Cirera

Arxius adjunts

  • Programa d'actes (PDF, 37,9 MB)
    Programa d'actes de la 39a Festa de la Cirera de Torrelles de Llobregat
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/09/2019 a les 12:26h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona